Xavi Estrada McDonad's

McDonalds Lleida ofereix beques solidàries per participar al Campus Xavi Estrada

CampusXaviEstrada Notícies

La iniciativa té lloc a Torrefarrera, del 28 de juny al 13 d’agost, i pretén ser un lloc de trobada per la pràctica esportiva que es durà a terme durant els mesos d’estiu. El Restaurant McDonald’s Lleida impulsa les beques solidàries per fomentar la participació dels nens i nenes de la ciutat de Lleida i promoure, així, mitjançant l’Associació Integra Lleida, la participació dels més joves tenint en compte la diversitat, la solidaritat i la inclusió en tots els seus aspectes.

En la trobada d’avui han participat el propietari del Restaurant McDonald’s Lleida, el Sr. Agustí Solé; el Sr. Said Akkioui secretari general d’Integra Lleida, i el Sr. Moussa Ba com a responsable de la representació Africana dins l’entitat, juntament amb Xavi Estrada soci col·laborador en l’àrea esportiva.

El Campus comptarà amb un programa específic de tecnificació de futbol i un altre de caràcter multiesportiu, que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les cognitives, socials i emocionals. Durant les set setmanes d’estiu, el campus comptarà amb diferents tallers i activitats orientats a complementar la pràctica esportiva i permeten la formació simultània dels participants i promovent la recerca científica en benefici dels mateixos esportistes.

Aquesta col·laboració de caràcter social per part de McDonald’s Lleida es considera molt rellevant perquè impulsa la participació dels joves i les joves d’Integra Lleida i permet promoure la convivència, integritat i la inclusivitat a l’esport de tots els participants. “Cal promoure iniciatives que permetin la integració dels diferents col·lectius de la ciutat per tal de promoure la convivència social, la integritat i la inclusió en l’esport”, assegura el neuropsicòleg i exàrbitre internacional de futbol, Xavi Estrada.