El Campus d’Hivern Xavi Estrada recollirà joguines noves per a Creu Roja Joventut de les Comarques de Lleida

CampusXaviEstrada Sin categoría

La iniciativa tindrà lloc a Torrefarrera,  del 22 al 31 de desembre, i pretén incorporar l’educació en valors i la solidaritat als assistents que aportaran joguines en benefici de Creu Roja Joventut de les Comarques de Lleida, entitat que està afrontant aquesta període nadalenc amb els efectes socials de la pandèmia que ha derivat, també, en una emergència econòmica.

El Campus comptarà amb un programa específic de tecnificació de futbol i una altre de caire multiesportiu,  que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les cognitives , socials i emocionals. Durant els set dies de durada, el campus comptarà també amb la presència de clubs esportius emblemàtics de la ciutat de Lleida de primer nivell, que aportaran la seva experiència i els seus coneixements als participants.

Aquesta col·laboració entre les dues entitats es considera imprescindible perquè aposta per la corresponsabilitat de la societat civil en poder afrontar reptes socials com els que ens concedeix la pandèmia originada per la COVID-19, que ha fet augmentar la demanda d’ajuda a tota la demarcació de Lleida.