El Campus d’Hivern Xavi Estrada i FUTSAL LLEIDA-FS ALCOLETGE col.laboren en una iniciativa conjunta per la promoció del futbol sala i captació d’esportistes

CampusXaviEstrada Sin categoría

La iniciativa tindrà lloc a Torrefarrera,  del 22 al 31 de desembre, i pretén crear sinergies de treball amb clubs esportius emblemàtics de la demarcació de Lleida amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i l’aprenentatge de coneixements mitjançant jugadors i tècnics amb experiència contrastada.

El Campus comptarà amb un programa de caire multiesportiu,  que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les cognitives , socials i emocionals. El Club Esportiu CFS Alcoletge i Futsal Lleida, com a clubs referencia del futbol sala a la província de Lleida, a càrrec de dos dels seus responsables Gerard Gómez (coordinació base) i Macia Expósito (coordinació sènior), aportarà unes sessions d’entrenament especialitzat, mitjançant tècnics i jugadors amb experiència, per tal de compartir amb els nois i les noies participants els seus coneixements i fer-los gaudir al màxim.

Durant els set dies de durada, el campus comptarà també amb la presència d’altres clubs esportius així com accions diverses encarades a la promoció de l’esport, la salut i la equiparitat de gènere i les desigualtats.

Aquesta col·laboració entre les entitats del teixit esportiu lleidatà es considera imprescindible per que aposta per un nou model d’aprenentatge basat en l’experiència de coneixements i la pràctica esportiva.