Estrada Ilerna

El Campus d’Hivern Xavi Estrada comptarà amb el suport d’ILERNA Online a Lleida

CampusXaviEstrada Sin categoría

La iniciativa tindrà lloc a Torrefarrera, del 22 al 31 de desembre, i pretén incorporar l’educació com a eix vertebrador de les jornades esportives que es duran a terme durant aquests assenyalats dies de Nadal. ILERNA Online és el centre líder de la Formació Professional a distància al país i compta amb un ampli catàleg de cicles de Grau Mitjà i Grau Superior 100% oficials.

El Campus comptarà amb un programa específic de tecnificació de futbol i un altre de caràcter multiesportiu, que està dissenyat no només per desenvolupar les capacitats físiques i esportives dels nens i nenes, sinó també, i de forma molt especial, per potenciar les cognitives, socials i emocionals. Durant els set dies de durada, el campus comptarà amb diferents tallers i activitats orientats a complementar la pràctica esportiva i permeten la formació simultània dels participants.

Aquesta col·laboració entre les dues entitats es considera molt important perquè impulsa la carrera dual de l’esportista vinculant esport i formació. “Creiem imprescindible que l’esportista es plantegi afrontar altres reptes acadèmics i socials que li permetin pensar en la necessitat d’una bona formació paral·lela amb l’esport”, assegura el neuropsicòleg i àrbitre internacional de futbol, Xavi Estrada.