Campus Torrefarrera

HORARIS

Del 29 de març a l'1 d'abril

De 9:00 a 14:00h.

Servei gratuït d'acollida de 8:00 a 9:00 i de 15:00 a 16:00h

LLOC

Complex Esportiu Antoni Palau

A l'omplir aquest formulari haureu d'adjuntar la següent documentació:

  • DNI pare / mare o tutor per les 2 cares
  • DNI del participant per les 2 cares
  • Targeta Sanitària per les 2 cares
  • Calendari vacunal actualitzat
  • Full d'autorització signat. Descarregueu-lo aqui

Podeu adjuntar arxius en format pdf, jpg o png.
La mida màxima per arxiu és de 8MB

La inscripció al campus suposa l'acceptació dels termes i condicions

PREUS

  • 5% de descompte en el preu del campus a partir del 2n germà
  • El preu inclou l'equipament oficial esportiu del campus: mascareta, pantaló i samarreta
  • El preu inclou l'assegurança.

Campus

Menjador

Del 29/3 al 1/4

100€

30€

Dia esporàdic

50€

9€

Inclou

Inclou

Inscripció

Equipament sencer

Dia Esporàdic

Mascareta

EQUIPAMENT*

· Es subministrarà una equipació per inscripció / pack

MERCHANDISING

Dessuadora

25€

Samareta i pantaló

20€

Mascareta

5€

Campus Team

Direcció del campus
Xavi Estrada

Xavier Estrada

Àrbitre de futbol, compleix la seva 11a temporada com àrbitre internacional FIFA a la 1a Divisió espanyola.
Va ser distingit millor àrbitre RFEF de la temporada 2019-20, a més d’haver estat guardonat 6 cops com a Millor Àrbitre Català.
Ha dirigit partits com la final de la Supercopa d’Espanya, la final de l’Europeu sub-19 d’Hongria, finals de la Copa Catalunya.

És psicòleg col·legiat i Master en Psicologia esportiva i activitat física, a més d’especialista en neuropsicologia. També és llicenciat en Ciències del Treball i Màster en Joventut i Polítiques de Joventut, diplomat en Treball Social i tècnic de Joventut de la Generalitat. Compta amb el Nivell I d’entrenador de la RFEF.

COORDINADOR CAMPUS
Image

Gerard Creus

Sóc graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC Lleida, actualment estic cursant el Master en activitat física i salut (MAFIS) en l’especialitat de Readaptació i prevenció de lesions.

També disposo de diferents titulacions com el CFGM Tècnic en l’especialitat de futbol (1r i 2n nivell d’entrenador de futbol), Cicle inicial en tècnic esportiu en l’especialitat de Salvament i Socorrisme, Cicle inicial en tècnic esportiu en l’especialitat de Piragüisme, CFGS Animació d’activitats físiques i esportives i CFGS Tècnic en educació infantil.
Com a experiència en l’àmbit de l’activitat física i l’esport compto amb 8 anys d’experiència com a entrenador de futbol d’equips i de porters de futbol base, experiència en categories com d’aficionat al futbol i actualment àrbitre d’aquest esport.
A més he realitzat la tasca de monitor de piragüisme en grups de diferents edats, 7 anys com a monitor de natació i també més de 10 anys com a socorrista.
També he estat realitzant diferents extraescolars (multi esports, atletisme, psicomotricitat i futbol sala) i aquest curs escolar 2019/20 formant part del projecte Emotiesportius.
coordinador tecnificació futbol
Image
Genis Guixé
Sóc graduat en Educació Primària i especialitzat en Educació Física a la UDL.  Vaig complementar la meva formació amb un Màster en Psicologia Esportiva i l’Activitat física a la UAB i amb el UEFA A de la FCF.
Actualment estic com a coordinador general esportiu de LSA, coordinador de l’etapa prebenjamí del Jabac Terrassa, entrenador de l’Infantil B (Preferent) i responsable de les tecnificacions del Club. A banda de compaginar-ho com a mestre d’Educació Física a una Escola del Vallés Occidental.
He estat tècnic del FCBEscola, entrenador de diferents Clubs i Categories de futbol base de la província de Lleida durant 10 temporades, entre les quals destaco les dues com a entrenador de l’Infantil A del Lleida Esportiu i les pràctiques del UEFA A, tant al Juvenil A (Divisió d’Honor) del Lleida Esportiu com al Cadet B (Preferent) del RCDE de Barcelona com a psicòleg esportiu en pràctiques.
L’estiu passat vaig entrar com a tècnic al Campus Nike d’Andorra i vaig compaginar-ho amb l’Entrenna i el Campus Live Sport Emotions de Xavier Estrada.
A més a més he estat amb la sub13 de Mercedarios Campió del Torneig Paris World Center i semifinalista de la IberCup. També entrenador del Campus Internacional de Letonia amb LSA i de la Sub13 a la Helsinki Cup.
COORDINADORA MULTIESPORT
Image

Rosa Carrera


Sóc la Rosa Carrera i sóc mestra d’educació infantil. A més a més tinc el títol de CFGS d’Educació Infantil, el de monitora de lleure i altres cursos de formació relacionats en aquest àmbit d’educació. A nivell d’experiència porto 12 anys treballant el món del lleure com ara en casals de nadal, d’estiu, en espais infantil de fires com la fira de l’oli, la fira del torró...